Quickpost

Over QuickpostWil je iets delen met de rest van Nederland? Een interessant item, promotie of persbericht? Met quickpost kun je zonder registratie en gratis (anoniem) artikels en posts plaatsen.

Voorwaarden

VoorwaardenEen artikel dient uniek en goed Nederlands geschreven te zijn, minstens 125 woorden en één uitgaande link bevatten.  18+ en casino gerelateerde items zijn verboden!

Plaatsing

Artikel plaatsingLet op! Ingezonden artikelen worden handmatig beoordeeld en binnen 48 uur geplaatst. Achteraf wijzigen van een artikel is niet mogelijk!

Wanneer er een kindje is geboren weten de meeste mensen niet hoe snel ze op kraamvisite moeten gaan. Natuurlijk wil je dan niet met legen handen komen aanzetten, dus wordt er even snel een cadeautje gekocht. Veelal zijn dit kleertjes, al dan niet of veel te groot of direct al te klein. 

Is dit dan verkeerd?

Nee, natuurlijk is dit niet verkeerd. Maar hoe leuk is het voor zowel de kersverse ouders als voor de kleine spruit als ze een cadeau krijgen dat langer meegaat dan 2 tot 3 maanden? Natuurlijk, heel leuk!! Houten speelgoed is een cadeau wat ouders, en later natuurlijk ook het kindje, geweldig vinden. 

Waarom dan wel?

Om de doodeenvoudige reden dat houten speelgoed een duurzame en degelijke uitstraling heeft. Ouders zien houten speelgoed ook als een stukje nostalgie en dat dragen zij natuurlijk maar wat graag over op hun kinderen. Daarnaast is de keuze ook nog eens reuze. Van houten muziekdoosje tot houten puzzel tot houten blokken....teveel om op te noemen. En zeg nou zelf.....wie heeft er zelf nu niet met houten speelgoed gespeeld?

Wanneer je dus op zoek bent naar een origineel en blijvend kraamcadeau, stop dan met zoeken en koop houten speelgoed! 

Als je net een baby hebt gekregen dan krijg je hoe dan ook te maken met zogenaamde regeldagen. Dit zijn dagen waarop je kindje meer voeding nodig heeft. Is je kindje net geboren dan geef je meestal om de 3 of 4 uur voeding (borstvoeding). Op een regeldagen zal het aantal voedingen toenemen. Het kan dan zomaar zijn dat je kindje om de 2,5 uur komt voor een voeding. Overdag zal dat vaak geen probleem zijn, maar 's nachts zorgt dit natuurlijk wel voor extra inspanning en moeite. Je slaapt minder waardoor je ook minder energie hebt. Het is belangrijk om goed te eten en te drinken als moeder. Hierdoor blijft je borstvoeding ook goed op gang. Informeer bij het consultatiebureau of een lactatiekundige hoe het precies zit met de regeldagen als je er meer over wilt weten.

 

Met Morphun is er eindelijk nog eens vernieuwend constructiespeelgoed op de markt gekomen!

Morphun bestaat uit blokken die, net zoals bij al het andere constructiespeelgoed, op elkaar gezet worden. Maar wat meer is, de blokken kunnen ook zijdelings met elkaar verbonden worden. Dit zorgt ervoor dat er heel wat extra mogelijkheden in het spel komen. Bovendien zijn er niet alleen rechthoekige blokken, maar ook driehoekige. Zo kunnen ook bochten en ronde voorwerpen gemaakt worden.

Het  bevat plannetjes die nagebouwd kunnen worden. Er zijn plannetjes in verschillende moeilijkheidsgraden. De makkelijkste zijn op ware grote, de moeilijkste stellen de objecten schematisch voor. Enkele voorbeelden van wat je leert maken met de plannen zijn: cijfers, letters, voertuigen, muziekinstrumenten en dieren. Door met Morphun te spelen, oefenen kinderen het probleem oplossend denken.

Het Morphun constructiespeelgoed is compatibel met het meeste ander constructiespeelgoed dat op de markt is. Je hoeft je duplo blokken dus niet weg te gooien. Je kan ze makkelijk aanvullen met Morphun zodat het kind of de kinderen meer variatie krijgen.

Leerzaam speelgoed voor een zoon, dochter, kleinzoon of kleindochter
Bent op het internet op zoek naar een leerzaam cadeau maar u kunt niet vinden? Dan moet u eens kijken op de website van Goedkope-Kinderhorloges.nl. Op deze website vind u maarliefst 25 verschillede kinderhorloges in allerlei kleuren, voor elk kind is er wel een geschikt horloge te vinden. De prijzen op de website zijn zeer scherp, kinderhorloges zijn al verkrijgbaar vanaf €6,50exclusief 1 euro verzendkosten. Alle horloge op de website zijn onderverdeeld in twee categorieën, jongenshorloge en meisjeshorloges.

Jongenshorloges
In de categorie jongenshorloge op de website staan alle horloges vermeld die speciaal zijn ontworpen voor jongens. Ook staan op deze pagina kinderhorloges die zowel voor jongens als meisjes geschikt zijn. Een aantal populaire jongenshorloges zijn het Smurf horloge, Spiderman horloge, Batman horloge, Cars horloge en het Spongebob horloge.

Meisjeshorloges
De categorie meisjeshorloge op de website bestaat uit alle horloge die ontworpen zijn voor meisjes. Op deze pagina staan ook horloges die zowel voor meisjes als voor jongens geschikt zijn. De meest populaire kinderhorloges voor meisjes zijn op dit moment het Hello kitty horloge, Dora horloge, Mickey Mouse horloge en het Winnie de Pooh horloge.

 

Indien u op zoek bent naar een kinderhorloge kunt u de website van http://www.goedkope-kinderhorloges.nl bekijken. Alle horloges op de website hebben een rubberen polsbandje van 18 centimeter in lengte en 14 millimeter breed. Het polsbandje heeft een gesp als sluiting. De kleur van het bandje is afhankelijk van het type horloge, veel gekozen kleuren zijn rood, blauw en roze.

Kinderen met dyslexie kunnen hun schooljaren veel moeilijker ervaren als de rest van de jeugd. De extra moeite die ze moeten doen voor lezen en of schrijven kan erg vervelend voor ze zijn. Tijdens de toetsen hebben ze extra tijd nodig, of ze krijgen grote vellen papier met vergrote letters zodat het beter te lezen is. Erg gemakkelijk is het allemaal niet. Tegenwoordig gaan de scholen steeds meer digitaal werken. Dit kan erg gunstig uit pakken voor deze dyslectische kinderen.

Op alle scholen zijn wel computers te vinden. De jeugd wordt er mee opgegroeid. Elk huishouden heeft wel een computer, laptop of tablet in huis. Werken met een computer kan voor dyslectici veel handiger zijn dan pen en papier. Tekstverwerkers helpen je met de spelling en wanneer nodig kunnen de letters op het beeld worden vergroot. Het schrijven met pen en papier kost veel moeite, ze focussen teveel op het schrijven waardoor de aandacht voor de toets wordt verminderd. Door te typen worden veel van deze problemen achterwege gelaten, zodat de volledige aandacht naar de toets kan gaan. Het werkt niet alleen prettiger, maar de score van de toetsen zal ook omhoog gaan.

Vandaar dat het een goede keuze is om kinderen digitaal te laten werken op school, vooral de dyslectici. Wie nog steeds moeite heeft met lezen, waardoor dit teveel tijd kost, kan de tekst ook laten voorlezen door de computer. Via oordopjes kunnen ze de teksten horen en kunnen ze zich volledig richten op het typen. Door meerdere zintuigen te gebruiken verbeteren ze hun lees en schrijf vaardigheden.

 

Verstandig is om op jonge leeftijd te beginnen met een typecursus. Zo kan snel de basis worden geleerd waar ze hun verdere leven veel profijt van zullen hebben. Het is een kwestie van veel oefenen, maar het harde werk wordt uiteindelijk goed beloond.