Quickpost

Over QuickpostWil je iets delen met de rest van Nederland? Een interessant item, promotie of persbericht? Met quickpost kun je zonder registratie en gratis (anoniem) artikels en posts plaatsen.

Voorwaarden

VoorwaardenEen artikel dient uniek en goed Nederlands geschreven te zijn, minstens 125 woorden en één uitgaande link bevatten.  18+ en casino gerelateerde items zijn verboden!

Plaatsing

Artikel plaatsingLet op! Ingezonden artikelen worden handmatig beoordeeld en binnen 48 uur geplaatst. Achteraf wijzigen van een artikel is niet mogelijk!

Regeldagen baby

Als je net een baby hebt gekregen dan krijg je hoe dan ook te maken met zogenaamde regeldagen. Dit zijn dagen waarop je kindje meer voeding nodig heeft. Is je kindje net geboren dan geef je meestal om de 3 of 4 uur voeding (borstvoeding). Op een regeldagen zal het aantal voedingen toenemen. Het kan dan zomaar zijn dat je kindje om de 2,5 uur komt voor een voeding. Overdag zal dat vaak geen probleem zijn, maar 's nachts zorgt dit natuurlijk wel voor extra inspanning en moeite. Je slaapt minder waardoor je ook minder energie hebt. Het is belangrijk om goed te eten en te drinken als moeder. Hierdoor blijft je borstvoeding ook goed op gang. Informeer bij het consultatiebureau of een lactatiekundige hoe het precies zit met de regeldagen als je er meer over wilt weten.