Quickpost

Over QuickpostWil je iets delen met de rest van Nederland? Een interessant item, promotie of persbericht? Met quickpost kun je zonder registratie en gratis (anoniem) artikels en posts plaatsen.

Voorwaarden

VoorwaardenEen artikel dient uniek en goed Nederlands geschreven te zijn, minstens 125 woorden en één uitgaande link bevatten.  18+ en casino gerelateerde items zijn verboden!

Plaatsing

Artikel plaatsingLet op! Ingezonden artikelen worden handmatig beoordeeld en binnen 48 uur geplaatst. Achteraf wijzigen van een artikel is niet mogelijk!

Eindelijk af van al die vervelende draden overal

Weleens nagedacht over hoeveel nut een bewakingscamera zou kunnen hebben voor jouw werkplek? Of juist voor je eigen privé woning. Zeker als je een eigen zaak of eigen huis hebt, is het fijn om te weten dat je bezit goed beveiligd is.

Er is meer dan genoeg keuze wat betreft bewakingscamera’s. je keuze is natuurlijk ook afhankelijk van het doel waarvoor je de bewakingscamera wil gaan gebruiken. Zo is een draadloze camera vaak een handige keuze, en dit levert natuurlijk voor de hand liggende voordelen op. Geen nare gaten hoeven te boren in je muren en plafonds is natuurlijk een van die voordelen. Als je bewakingscamera dan ook nog eens wifi heeft, is dat ook een groot voordeel. Wifi stelt je in staat om je bewakingscamera ook te gebruiken wanneer je niet in de buurt bent van je bewakingscamera. Op elke willekeurige laptop, computer of ander device met internetverbinding en de juiste afspeelmogelijkheden, kun je inzage krijgen in de beelden die jouw bewakingscamera heeft opgenomen. Hierbij is het natuurlijk wel van groot belang dat je je bewakingscamera goed beveiligd is met een voldoende veilig wachtwoord. Dat wil zeggen dat het wachtwoord makkelijk genoeg moet zijn voor jou om te onthouden maar dat het vooral belangrijk is dat het wachtwoord niet makkelijk te raden is voor een ander. Je zou natuurlijk niet willen dat een ander zomaar toegang krijgt tot de beelden van jouw beveiligingscamera.

Er bestaan ook nog analoge bewakingscamera’s en deze worden dan ook nog steeds gebruikt. Dit zijn de soort bewakingscamera’s die iedereen waarschijnlijk wel kent en die je ook regelmatig voorbij ziet komen bij opsporingsprogramma’s en berichten. Nadeel van deze soort bewakingscamera’s is dat de beelden van deze camera’s helaas nogal eens vaag kunnen zijn en dus niet altijd evenveel hulp bieden als er bijvoorbeeld iemand geïdentificeerd moet worden.