Quickpost

Over QuickpostWil je iets delen met de rest van Nederland? Een interessant item, promotie of persbericht? Met quickpost kun je zonder registratie en gratis (anoniem) artikels en posts plaatsen.

Voorwaarden

VoorwaardenEen artikel dient uniek en goed Nederlands geschreven te zijn, minstens 125 woorden en één uitgaande link bevatten.  18+ en casino gerelateerde items zijn verboden!

Plaatsing

Artikel plaatsingLet op! Ingezonden artikelen worden handmatig beoordeeld en binnen 48 uur geplaatst. Achteraf wijzigen van een artikel is niet mogelijk!

Pingen met een Blackberry

Pingen met een Blackberry, wat is dat precies? Het is een ongekende populaire functie van Blackberry. Met pingen is het namelijk mogelijk om berichten te sturen naar andere Blackberry gebruikers. Naast tekstberichten is het ook mogelijk om foto's of video's naar een contact te sturen. Kortom, het is een hele handige functie dat pingen. Ping toevoegen op de Blackberry is wel vereist om te kunnen pingen natuurlijk. Gelukkig is dat niet zo moeilijk, alleen de stappen die je moet doorlopen moet je wel weten. Let ook even op je dataverbruik als je gaat pingen. Het pingen zelf kost geen geld, maar kan wel dataverbruik generen. Grote foto- of videobestanden kunnen daardoor ineens een behoorlijke kostenpost worden. Let hier op bij het gebruik van Blackberry ping.