Quickpost

Over QuickpostWil je iets delen met de rest van Nederland? Een interessant item, promotie of persbericht? Met quickpost kun je zonder registratie en gratis (anoniem) artikels en posts plaatsen.

Voorwaarden

VoorwaardenEen artikel dient uniek en goed Nederlands geschreven te zijn, minstens 125 woorden en één uitgaande link bevatten.  18+ en casino gerelateerde items zijn verboden!

Plaatsing

Artikel plaatsingLet op! Ingezonden artikelen worden handmatig beoordeeld en binnen 48 uur geplaatst. Achteraf wijzigen van een artikel is niet mogelijk!

Het kopen van een scootmobiel

De aanschaf van een scootmobiel

Indien u slecht ter been bent en geen lange afstanden meer kunt lopen, wordt het steeds lastiger om er zelfstandig op uit te gaan. Hierdoor is het kopen van een scootmobiel zeker het overwegen waard. Uw krijgt, na de aanschaf van een scootmobiel, uw vrijheid en zelfstandigheid (weer) terug! 

Voordat u een scootmobiel aanschaft, is het verstandig eerst uw wensen op een rij te te zetten. Daarbij kunt u een aantal vragen beantwoorden:

  • Waar ga ik mijn scootmobiel voor gebruiken? 
  • Welke afstanden wil ik met mijn scootmobiel overbruggen?
  • Dient de scootmobiel mee te kunnen in de auto?

Indien u uw scootmobiel alleen voor kleine afstanden wilt gebruiken, is het verstandig een opvouwbare scootmobiel aan te schaffen. Deze modellen hebben een maximale snelheid van 8 kilometer per uur en een bereik van maximaal 24 kilometer. Een opvouwbare scootmobiel kunt u ook gemakkelijk meenemen in de auto: uw vouwt hem immers binnen een paar eenvoudige stappen op.

Wanneer u juist langere afstanden op uw scootmobiel wilt overbruggen, doet u er verstandig aan een vaste scootmobiel te kopen. Deze zijn vaak uitgerust met een luxe kapiteinsstoel, voor- en achtervering en hebben een maximaal bereik van maar liefst 70 kilometer.

Voordat u overgaat tot aanschaf van een scootmobiel, is het tevens belangrijk eerst een proefrit te maken. Dit kan in een winkel, maar ook in uw eigen vertrouwde omgeving. Zo komt u er meteen achter of de scootmobiel naar uw keuze wel aan uw wensen voldoet!

Door een scootmobiel te kopen kunt u zich vrij, snel en onafhankelijk bewegen. Tallozen zijn u voorgegaan en nagenoeg iedereen zal beamen dat een scootmobiel uw investering dubbel en dwars waard is.