Quickpost

Over QuickpostWil je iets delen met de rest van Nederland? Een interessant item, promotie of persbericht? Met quickpost kun je zonder registratie en gratis (anoniem) artikels en posts plaatsen.

Voorwaarden

VoorwaardenEen artikel dient uniek en goed Nederlands geschreven te zijn, minstens 125 woorden en één uitgaande link bevatten.  18+ en casino gerelateerde items zijn verboden!

Plaatsing

Artikel plaatsingLet op! Ingezonden artikelen worden handmatig beoordeeld en binnen 48 uur geplaatst. Achteraf wijzigen van een artikel is niet mogelijk!

Energiekeurplus maakt energiebesparen makkelijk


Energieadvies

 

 

In een uitgebreid energieadviesadviseert Energiekeurplus over energiebesparende maatregelen, speciaal toegesneden op jouw woning en woonsituatie. Ditenergieadvies bevat een gratis energielabel en een aantal pakketten met energiebesparende maatregelen. Ook vind je in een energieadvies het effect van deze maatregelen op je energieverbruik en de kosten ervan.

 

Energiekeurplus helpt met de uitvoering van energiebesparende maatregelen zoals bij het aanbrengen van isolatie, zonneboilers en zonnepanelen. Energiekeurplus wijst altijd op eventuele subsidiemogelijkheden en geeft tips over voordelige financiering. Bovendien kan Energiekeurplus je helpen over te stappen naar een goedkopere leverancier van 100% groene stroom en gas.

 

 

 

 

 

Thermografie

 

 

Bij thermografie maakt Energiekeurplus gebruik van een warmtebeeldcamera. Deze camera kan warmte te meten en om te zetten in beeld. Een groot voordeel van thermografieis dat onzichtbare problemen snel en zonder breekwerk duidelijk worden gemaakt. Met thermografie is precies te zien waar in een woning warmte verloren gaat door slechte isolatie of luchtlekken.

 

 

 

 

 

Energiekeurplus

 

 

Energiekeurplus is jouw partner in energiebesparing, energielabel,energieadvies, thermografie, zonnepanelen en isolatie. Wij werken op afspraak inGroningen, Friesland en Drenthe, dus wanneer het jou uitkomt!