Quickpost

Over QuickpostWil je iets delen met de rest van Nederland? Een interessant item, promotie of persbericht? Met quickpost kun je zonder registratie en gratis (anoniem) artikels en posts plaatsen.

Voorwaarden

VoorwaardenEen artikel dient uniek en goed Nederlands geschreven te zijn, minstens 125 woorden en één uitgaande link bevatten.  18+ en casino gerelateerde items zijn verboden!

Plaatsing

Artikel plaatsingLet op! Ingezonden artikelen worden handmatig beoordeeld en binnen 48 uur geplaatst. Achteraf wijzigen van een artikel is niet mogelijk!

Het aanvragen van een offerte voor uw website kan een ontmoedigende taak zijn, en wetende wat is inbegrepen in uw offerte en wat niet moet meteen duidelijk worden gemaakt. Er zijn veel gevallen in wanneer cliënten en ontwerpers later problemen krijgen in een webdesign project.

Soms kan de communicatie stuklopen wanneer een cliënt denkt dat een functie is inbegrepen maar dit eigenlijk niet zo is. Dit is waarom het van groot belang is om een gedetailleerde offerte te ontvangen die precies omschrijft wat u krijgt voor uw geld. Wees er zeker van om veel vragen te stellen en wees ook zeker dat u alles op papier heeft voordat het project van start gaat. Dit zal later veel verwarring voorkomen.

De meeste webdesign bedrijven zullen u aanbieden om uw website te hosten. U moet er zeker van zijn welke kosten hier bij komen kijken. Meestal zijn dit maandelijkse kosten. Het is het beste voor uw gekozen bedrijf om het ook te hosten omdat dit het makkelijker voor hun maakt om later veranderingen en updates aan te brengen. Enkele vragen die u dient te stellen betreffende hosting zijn:

1. Hoeveel zal het hosten mij kosten?

2. Wat is de uptime van de server waar mijn website op gehost wordt?

3. In welk land wordt uw website gehost? Dit moet het land zijn waar u zaken doet.  Dit helpt u later met uw zoekmachine optimalisatie.

4. Niemand wil een website gebruiken die langzaam is. Mensen zullen de website verlaten als de website niet gedownload wordt met de verwachtte snelheid.

Een ander iets wat u dient te vragen is of dit ook inclusief uw domein naam is en of zij deze automatisch voor u zullen vernieuwen. De prijs van een domein hangt af van de extensie van de domeinnaam die u aanschaft. Domeinnamen worden meestal per jaar of per twee jaar berekend dus wees er zeker van dat u over de juiste informatie bezit over dit soort zaken. Een tip voor domein namen is dat wanneer u werkzaam bent in bijvoorbeeld Nederland, de beste keus dan in de meeste gevallen bij een .nl naam ligt wanneer dit beschikbaar is.

Als u op zoek bent naar een SEO vriendelijke website, dan kan ik u aanraden om het hier te proberen. Zij zullen u een uitstekende offerte aanbieden en ik kan ze echt aanbevelen.

Dus alles samengevat; wees zeker dat u voldoende vragen stelt en krijg alles op papier om u zo te beschermen tegen eventuele toekomstige problemen. Ik heb de punten in dit artikel benadrukt omdat ik denk dat veel mensen deze vragen vergeten te stellen terwijl dit altijd gevraagd dient te worden

 

Wat is nou eigenlijk weloverwogen met financiën omgaan? Sparen, een huis kopen, beleggen, je geld stoppen in duurzame luxe goederen. Sparen krijg je tegenwoordig niet zoveel meer voor terug in Nederland. In het buitenland zijn de rentes veel hoger. Ik kwam een goed artikel tegen over de spaarrentes. Hierdoor ben ik wat wijzer geworden als het gaat om waarom de rentes lager zijn geworden, wat de rentes nu zijn en wat je het beste hieraan kan doen. Investeren in de dingen is ook belangrijk. Ik ben een voorstander van investeren in vastgoed. Het is nu namelijk nog maar de vraag of je een pensioen hebt als je ouder bent. Op deze manier heb je straks wat geld voor je kinderen maar ook voor je eigen pensioen.

China heeft een inhaalrace gemaakt ze wil meedingen met het Westen en nu de munteenheid (yuan) erkend is zal ze dus wellicht de koersen kunnen gaan bepalen. Beangstigend? Wel nee joh we gaan gewoon lekker investeren in China want hier is toch niet veel te doen. Nou dat is wel erg kort door de bocht dus een kleine toelichting is wel op zijn plaats. Kijk China is een volatiel land dat betekend dat mocht er iets mis gaan in de economie dat dat meteen gevolg heeft op de beurs dus aandelen fluctueren aardig aangezien China sinds een aantal jaren flink kampt met milieuproblemen. De Chinese regering heeft een budget ter beschikking gesteld van maar liefst 60 miljard voor groenfondsen en groene investeringen leuk? Ja nou als je dan toch gaat investeren doe het daar dan in want de regering heeft je 'back' zeg maar.

Administratiekantoren nemen voor ondernemingen de boekhouding en belastingaangifte uit handen. Onderneming zijn verplicht om (bij voorkeur digitaal) een administratie bij te houden voor de belastingdienst. Werkzaamheden welke administratiekantoren voor hun klanten uitvoeren zijn:

  • Het verwerken van de financiële transacties; de betalingen aan debiteuren en de ontvangsten van crediteuren.
  • De jaarrekening opstellen
  • De resultatenrekening opstellen
  • Tussentijdse balans, winst- en verliesrekening opstellen
  • Aangifte van vennootschaps- en omzetbelasting
  • Aangifte van de loonheffingen

Het uitvoeren van de salarisadministratie

Naast deze administratieve taken zijn er administratiekantoren welke hun klanten voorzien van fiscale adviezen. Bijvoorbeeld adviezen omtrent de afschrijvingen van investeringen en adviezen omtrent het privé gebruik van goederen en/of diensten van de onderneming.

Administratiekantoren in Nederland

In Nederland zijn ongeveer 17.000 administratiekantoren actief. Een groot deel van deze administratiekantoren betreffen eenmanszaken en kantoren met enkele werknemers. Administratiekantoren zijn over het algemeen winstgevende bedrijven. De overhead kosten zijn veelal laag, en er is altijd werk, bedrijven zijn tenslotte verplicht tot het bijhouden van een gedegen administratie vanwege de eisen welke de belastingdienst stelt. Wat administratiekantoren ook in de kaart speelt zijn de steeds hogere eisen welke de belastingdienst stelt aan de administratie van bedrijven. Hierdoor is de laatste jaren het aantal uren per klant voor administratiekantoren gegroeid. De meeste administratiekantoren hebben één vestiging welke bedrijven uit de eigen regio bediend. Een voorbeeld van een administratiekantoor welke klanten uit de regio bediend is Schekman van Keppel. Dit administratiekantoor heeft klanten uit de eigen regio, bediend kleine tot middelgrote ondernemingen uit verschillende branches. Schekman van Keppel doet voor ondernemingen de administratie in Zoetermeer, Den Haag, Rotterdam en tussenliggende steden en dorpen. Enkele grote spelers hebben verspreid over het land vestigingen. Er bestaan ook administratiekantoren welke zich niet op de eigen regio richten maar op ondernemingen uit een bepaalde branche. Zo zijn er administratiekantoren welke zich richten op start-ups, bedrijven uit de glastuinbouw, de landbouw, de havens of handelsondernemingen.

Een van de meest brandende vragen die spelen in de maatschappij heeft volgens de politiek een antwoord gekregen: wie is aansprakelijk voor de opvoeding van kinderen en wie is er aansprakelijk voor eventuele schade die zij veroorzaken? Een initiatiefwet die door de CDA was ingediend is door de eerste kamer met een grote meerderheid verworpen. De CDA wilde met het wetsvoorstel bereiken dat ouders opdraaien voor de kosten van schade die hun kinderen (van 14 tot 18 jaar) veroorzaken. Vooral afvalbakken op straat zijn vaak slachtoffer van vandalisme. Tegenwoordig bestaan er wel typen afvalbakken die vandalismebestendig zijn, zoals de afvalbakken van Binsystem

Op dit moment blijft de huidige situatie van kracht: ouders zijn alleen aansprakelijk voor de schade die hun kinderen tot de leeftijd van 14 jaar aanrichtten. Voor de kinderen die 14 jaar of ouder zijn wordt de schade op henzelf verhaalt. 

Geen meerderheid

De discussie over dit onderwerp heeft de politiek negen jaar gekost. Het CDA heeft dit wetsvoorstel ingediend omdat zij vinden dat jongeren van die leeftijd vaak niet de middelen hebben om op de draaien voor de kosten. Dat is uiteindelijk nadelig voor de slachtoffers omdat de schade dus niet op deze jongeren verhaalt kan worden. Het CDA vond het tijd voor verandering maar werd in de eerste kamer alleen bijgestaan door de PVV. De rest van de partijen is van mening dat ouders niet altijd verweten kan worden dat hun kind zich schuldig maakt aan vandalisme. 

Tegenstrijdig volgens experts 

Er zijn echter experts die hier een andere mening over hebben. Zo ook opvoedkundige Marina van der Wal. Zij vind het vreemd dat ouders wel altijd aansprakelijk zijn voor alle financiële zaken van hun kinderen, zoals schulden van een mobiel telefoonabonnement, maar niet aansprakelijk kunnen worden gehouden voor de schades die hun kinderen aanrichten bij vandalisme.