Quickpost

Over QuickpostWil je iets delen met de rest van Nederland? Een interessant item, promotie of persbericht? Met quickpost kun je zonder registratie en gratis (anoniem) artikels en posts plaatsen.

Voorwaarden

VoorwaardenEen artikel dient uniek en goed Nederlands geschreven te zijn, minstens 125 woorden en één uitgaande link bevatten.  18+ en casino gerelateerde items zijn verboden!

Plaatsing

Artikel plaatsingLet op! Ingezonden artikelen worden handmatig beoordeeld en binnen 48 uur geplaatst. Achteraf wijzigen van een artikel is niet mogelijk!

Wat te Vragen Wanneer u een Design Offerte Ontvangt voor uw Website.

Het aanvragen van een offerte voor uw website kan een ontmoedigende taak zijn, en wetende wat is inbegrepen in uw offerte en wat niet moet meteen duidelijk worden gemaakt. Er zijn veel gevallen in wanneer cliënten en ontwerpers later problemen krijgen in een webdesign project.

Soms kan de communicatie stuklopen wanneer een cliënt denkt dat een functie is inbegrepen maar dit eigenlijk niet zo is. Dit is waarom het van groot belang is om een gedetailleerde offerte te ontvangen die precies omschrijft wat u krijgt voor uw geld. Wees er zeker van om veel vragen te stellen en wees ook zeker dat u alles op papier heeft voordat het project van start gaat. Dit zal later veel verwarring voorkomen.

De meeste webdesign bedrijven zullen u aanbieden om uw website te hosten. U moet er zeker van zijn welke kosten hier bij komen kijken. Meestal zijn dit maandelijkse kosten. Het is het beste voor uw gekozen bedrijf om het ook te hosten omdat dit het makkelijker voor hun maakt om later veranderingen en updates aan te brengen. Enkele vragen die u dient te stellen betreffende hosting zijn:

1. Hoeveel zal het hosten mij kosten?

2. Wat is de uptime van de server waar mijn website op gehost wordt?

3. In welk land wordt uw website gehost? Dit moet het land zijn waar u zaken doet.  Dit helpt u later met uw zoekmachine optimalisatie.

4. Niemand wil een website gebruiken die langzaam is. Mensen zullen de website verlaten als de website niet gedownload wordt met de verwachtte snelheid.

Een ander iets wat u dient te vragen is of dit ook inclusief uw domein naam is en of zij deze automatisch voor u zullen vernieuwen. De prijs van een domein hangt af van de extensie van de domeinnaam die u aanschaft. Domeinnamen worden meestal per jaar of per twee jaar berekend dus wees er zeker van dat u over de juiste informatie bezit over dit soort zaken. Een tip voor domein namen is dat wanneer u werkzaam bent in bijvoorbeeld Nederland, de beste keus dan in de meeste gevallen bij een .nl naam ligt wanneer dit beschikbaar is.

Als u op zoek bent naar een SEO vriendelijke website, dan kan ik u aanraden om het hier te proberen. Zij zullen u een uitstekende offerte aanbieden en ik kan ze echt aanbevelen.

Dus alles samengevat; wees zeker dat u voldoende vragen stelt en krijg alles op papier om u zo te beschermen tegen eventuele toekomstige problemen. Ik heb de punten in dit artikel benadrukt omdat ik denk dat veel mensen deze vragen vergeten te stellen terwijl dit altijd gevraagd dient te worden