Quickpost

Over QuickpostWil je iets delen met de rest van Nederland? Een interessant item, promotie of persbericht? Met quickpost kun je zonder registratie en gratis (anoniem) artikels en posts plaatsen.

Voorwaarden

VoorwaardenEen artikel dient uniek en goed Nederlands geschreven te zijn, minstens 125 woorden en één uitgaande link bevatten.  18+ en casino gerelateerde items zijn verboden!

Plaatsing

Artikel plaatsingLet op! Ingezonden artikelen worden handmatig beoordeeld en binnen 48 uur geplaatst. Achteraf wijzigen van een artikel is niet mogelijk!

Facebook opzeggen

Iedereen kent Facebook wel, een van de bekendste social media site's ter wereld. Facebook (afgekort FB) werd opgericht op 2004 door Mark Zuckerberg. Sindsdien is de site erg populair geworden, met de gevolgen nadien. Je kan facebook aanmaken wanneer je 13 jaar of ouder bent, dit is expres gedaan om problemen met jongeren te vermijden. De concurrent Hyves heeft geen leeftijdsgrens.

De meeste inkomsten die FB maakt zijn advertentie inkomsten, doordat er steeds meer gebruik wordt gemaakt van software die advertenties blokkeren, worden de advertentie inkomsten van Facebook steeds lager. Facebook heeft over het algemeen een lagere klikfrequentie (CTR) voor advertenties dan de meeste grote websites.

Sommige mensen denken liever aan hun privacy, zo willen mensen niet dat hun naam of adres op het internet te vinden is. Wanneer je dat niet wilt, kan je, je facebook opzeggen dit gaat erg snel en is de moeite waard als je er van af wilt!