Quickpost

Over QuickpostWil je iets delen met de rest van Nederland? Een interessant item, promotie of persbericht? Met quickpost kun je zonder registratie en gratis (anoniem) artikels en posts plaatsen.

Voorwaarden

VoorwaardenEen artikel dient uniek en goed Nederlands geschreven te zijn, minstens 125 woorden en één uitgaande link bevatten.  18+ en casino gerelateerde items zijn verboden!

Plaatsing

Artikel plaatsingLet op! Ingezonden artikelen worden handmatig beoordeeld en binnen 48 uur geplaatst. Achteraf wijzigen van een artikel is niet mogelijk!

Op zoek naar een huis of appartement in Amsterdam? Maak dan kennis met HBhousing. Verhuurmakelaar HBhousing heeft direct toegang tot alle beschikbare huurwoningen in Amsterdam. HBhousing beschikt namelijk over een breed netwerk van verhuurders en collega makelaar. Het voordeel hiervan is dat HBhousing snel het totaal aanbod aan vrije sector woningen kan inventariseren en presenteren. Voor u betekent dit dat u via HBhousing direct een overzicht van alle beschikbare woningen heeft en binnen enkele dagen een huis of appartement in Amsterdam kunt huren. Op basis van No Cure No Pay begeleidt HBhousing u tijdens het gehele huurtraject. Dit betekent dat HBhousing namens u onderhandelt, het contract controleert en de woning inspecteert. Snel een huis of appartement huren in Amsterdam? Neem contact met ons op. Onze verhuurmakelaars staan voor u klaar.

 

Als u beroepsmatig werkt met hogedrukreinigers, dan begrijpt u als geen ander waarom een hogedrukreiniger professioneel gezien aan de hoogste kwaliteit moet voldoen. Op onze website ziet u in één oogopslag welke kwalitatief hoogwaardige apparatuur u ter beschikking staat als het gaat om hogedrukreiniging.

 

Kies voor hogedrukreiniger professioneel

U bent trots op uw vak en levert vanzelfsprekend het liefst goed werk. Uw keuze voor een hogedrukreiniger professioneel ligt dan ook voor de hand. Alleen de juiste efficiënte apparatuur van een betrouwbare kwaliteit garandeert u de kwaliteit van uw werkzaamheden. Waar u ook werkzaam bent, als professional neemt u met minder geen genoegen.  

 

Professionele warmwater hogedrukreinigers

Hogedrukreinigers professioneel zijn er in diverse uitvoeringen. Allereerst zijn er de professionele warmwater hogedrukreinigers. Vanwege het warme water garanderen deze reinigers een nog beter resultaat, zeker als u kiest voor een beproefd merk als Nilfisk of voor een maatwerk hogedrukreiniger van Gröninger. Ook bespaart u kostbare tijd met een professionele warmwater hogedrukreiniger. Daarnaast hebt u met een warmwater hogedrukreiniger minder reinigingsmiddelen nodig.

 

Professionele koudwater hogedrukreiniger

Naast de warmwater reinigers kunt u uiteraard ook kiezen voor een professionele koudwater hogedrukreiniger. Kwaliteitsreinigers zorgen ervoor dat ieder oppervlak efficiënt wordt gereinigd. Alleen door te kiezen voor professionele apparatuur, weet u zichzelf verzekerd van een eveneens professioneel resultaat. Of het nu gaat om gebouwen, machines of (bedrijfs)voertuigen, met een professionele koudwater hogedrukreiniger werkt het pas echt goed.

 

Uw betrouwbare partner

Als u staat op kwaliteit, dan vindt u in Gröninger een ideale partner. Kwaliteit, betrouwbaarheid en servicegerichtheid zijn de kernwaarden binnen onze organisatie en dat merkt u aan alles wat we doen. Als het gaat om hogedrukreiniging kunnen wij bogen op jarenlange ervaring. In binnen- en buitenland hebben wij dan ook een indrukwekkende reputatie opgebouwd. U kunt bij ons terecht voor de verkoop van topproducten op het vlak van de hogedrukreiniger professioneel. Daarnaast verzorgen wij uiteraard ook het onderhoud van uw apparatuur en leveren wij indien nodig onderdelen. 

 

Gröninger voor uw hogedrukreiniger professioneel

 

 

Gröninger is uw betrouwbare partner voor de verkoop, het onderhoud en de onderdelen van uw warmwater en koudwater hogedrukreiniger professioneel.

Een Nilfisk hogedrukreiniger voor elke industriële klus

De Deense fabrikant Nilfisk blikt dit jaar terug op een trotse historie van 110 jaar op het gebied van innovatie en productie van reinigingsmachines. De nieuwe generatie industriële koudwater en warmwater hogedrukreinigers van de Nilfisk Blue Line zijn ontworpen voor optimalisatie van de praktische bruikbaarheid en minimalisatie van de operationele kosten. Kort gezegd, meer schoonmaakkracht voor minder geld.

 

Welk model Nilfisk hogedrukreiniger past het beste bij u bedrijf?

Het Nilfisk Blue Line assortiment biedt koudwater en warmwater hogedrukreinigers in diverse modellen (mobiel, stationair, offshore, niet elektrisch) met uiteenlopende specificaties. Compacte, medium en premium reinigingsmachines met waterdruk oplopend tot 210 bar voor warmwater reinigers en 250 bar voor koudwater reinigers. Ook de wateropbrengst (inzetbaar aantal liters per minuut) en het type aandrijving (benzine-, diesel-, of elektromotor) van de machines is variabel. De keuze van een hogedrukreiniger hangt geheel af van het te verwachte gebruik. Voor het verwijderen en wegspoelen van standaard vuil zijn koudwater reinigingsmachines doorgaans de beste optie. Voor het reinigen van werklocaties met hardnekkig vuil (olie, vetten), zoals horecakeukens en autowerkplaatsen, zijn warmwater hogedrukreinigers beter geschikt. Nilfisk Blue Line biedt voor elke industriële klus (kantoren, gezondheidsinstellingen, productiehallen, bouwbedrijven, boerderijen, chemische industrieën e.a.) de juiste hogedrukreiniger. En de Gröninger webshop heeft voor u de juiste Nilfisk Blue Line reinigingsmachine. Bepaal vooraf hoe u de machine binnen uw bedrijf wenst in te zetten en kies op basis hiervan het meest geschikte model. Ons serviceteam voorziet u graag van vakkundig advies.

 

Algemene voordelen van Nilfisk Blue Line hogedrukreinigers

 

• Verhoogde reinigingsefficiëntie (sneller werken met minder water)

• Laag energieverbruik (geldt zowel voor elektro als diesel modellen)

• Praktische bruikbaarheid (minder tijd nodig voor installatie, voorbereiding of training)

• Ergonomische bediening (minder inspanning vereist tijdens de klus)

• Flexibiliteit op de werkvloer (geldt zowel voor de mobiele als de stationair modellen)

• Robuustheid en duurzaamheid van het materiaal (industriële kwaliteit)

• Makkelijk in onderhoud, uitbreiding en vervanging van onderdelen

 

U bent verzekerd van Nilfisk onderdelen en toebehoren

 

Het aanbod via onze webshop bestaat niet alleen uit reinigingsmachines. Voor alle modellen Nilfisk hogedrukreinigers leveren we alle essentiële onderdelen, accessoires en toebehoren. Om uw reinigingsmachine perfect af te stemmen op uw klus kunt u selecteren uit een extensief assortiment: Lansen (voor bereik), nozzles (voor volume en spreiding van de waterstraal), pistolen (voor grip en bediening), borstels, slangen, koppelingen en overige opties. We zijn een officiële Nilfisk Blue Line dealer, hierdoor bent u bij ons gegarandeerd van originele Nilfisk hogedrukreinigeronderdelen en toebehoren.

Waterontharder new generation®  bespaart veel energiekosten
Kalkaanslag veroorzaakt heel wat extra kosten. De energie- en waternota neemt snel toe. De levensduur van dure apparaten wordt verkort. Door de 1-malige aanschaf van de Multi ISO-gecertificeerde new generation® waterontharder van www.waterontharder.info bent u van al deze kalk ellende af. Na montage zijn de voordelen direct te merken. Na het wassen voelen uw huid en haar lekker zachter en veel minder droog aan en geen huidirritatie meer. Het drinkwater smaakt beter en de douchecabine blijft stralend schoon. Ontkalken van apparatuur wordt overbodig. U gebruikt zelfs tot 50% minder waspoeder. Noodzakelijke en gezonde mineralen blijven behouden – het gaat tenslotte om Uw gezonde, mineraalrijke drinkwater. Als klap op de vuurpijl verwijdert de waterontharder ook nog eens alle oude kalkaanslag en voorkomt nieuwe kalkafzetting. De professionele moduleopstelling wordt 120 dagen OP PROEF (niet goed = geld terug) geleverd en is binnen 5 minuten geplaatst! Kies nu voor de meest energiebesparende antikalk oplossing. Zelfs levenslang garantie is mogelijk! Heerlijk zacht kraanwater binnen 24 uur www.waterontharder.info

 

De laatste jaren was gin dé aboslute topdrank en het ziet er naar uit dat de gin-hype nog wel even blijft duren. Op zich is er niks mis met gin maar wat veel mensen schijnen te vergeten is dat we hier in de Lage Landen zelf ook een prachtig drankje hebben: jenever.

Eigenlijk bestond de jenever al lang voor dat er van gin sprake was. De Engelsen hebben onze jenever ontdekt en door te experimenteren hebben ze de typische gin smaak bekomen. Ik geef toe dat een jenever met tonic niet hetzelfde smaakt als een gin tonic maar dat wil niet zeggen dat je met jenever geen hippe cocktails kan maken. Jenever heb je trouwens in allemaal verschillende smaken dus je kan jenever ook gewoon puur drinken. Bij gin is dit niet mogelijk.

Zowel in Nederland als in Belgie zijn er verschillende distillerijen waar ze lekkere jenever maken dus jenever is echt een streekproduct van bij ons. Persoonlijk vind ik dat het dan ook wat meer aandacht mag krijgen vanaf nu.

Als je op zoek bent naar originele jenever of als je een recept wil om cocktails te maken met jenever dan met je hier even op mijn jenever pagina kijken.