Quickpost

Over QuickpostWil je iets delen met de rest van Nederland? Een interessant item, promotie of persbericht? Met quickpost kun je zonder registratie en gratis (anoniem) artikels en posts plaatsen.

Voorwaarden

VoorwaardenEen artikel dient uniek en goed Nederlands geschreven te zijn, minstens 125 woorden en één uitgaande link bevatten.  18+ en casino gerelateerde items zijn verboden!

Plaatsing

Artikel plaatsingLet op! Ingezonden artikelen worden handmatig beoordeeld en binnen 48 uur geplaatst. Achteraf wijzigen van een artikel is niet mogelijk!

Dit weekend was de zon weer heel nadrukkelijk aanwezig. Met weinig wind erbij was dit toch wel het eerste mooie en warme weekend dit jaar geweest. Doordat er dit weekend zoveel zon was heeft u waarschijnlijk (net als ons) het grote nadeel van de zon ervaren: het verblindende effect. Zoals altijd wanneer de zon schijnt heeft men al gauw spijt dat er geen zonnebril in de buurt is. Zeker in maanden februari en maart staat de zon nog laag en dat kan tijdens het autorijden problemen veroorzaken. 

Een zonnebril bedrukken als promotie
 
Een zonnebril wordt in de periode april-september door vele Nederlanders gedragen. Hier kunt u als bedrijf succesvol op inspelen. Het gaat er echter ook om dat u een hoge Return On Investment(ROI) krijgt op de door uw bedrukte zonnebrillen. De vraag is dan ook: hoe zorg ik ervoor dat iemand mijn zonnebril draagt en blijft dragen? 
Een aantal punten waar een bedrukte zonnebril aan moet voldoen om een hoge ROI te verkrijgen:
 
• De zonnebril moet er goed uitzien 
 
Wanneer u ervoor kiest om goedkoop zonnebrillen te bedrukken moet u er op letten dat de zonnebril niet uit de mode is. Mode is meestal wel een goed uitgangspunt van welke zonnebril gedragen gaat worden en welke niet. Vele communicatiemanagers vallen nog vaak zat in deze val. Door te kiezen voor een goedkope zonnebril gaat men alleen uit van een het uit te geven budget. Onthoudt namelijk dat wanneer uw relatie dit geschenk niet mooi vindt hij of zijn de bedrukte zonnebril ook niet zal dragen. Houdt dus goed in de gaten welke zonnebrillen in de mode zijn.
 
• De zonnebril moet goede bescherming bieden
 
Tegenwoordig is er een Europese norm (EN1836: 2005) die de bescherming aangeeft tegen Uv-stralingen van de zon.  Bij deze norm worden de zonnebrillen in een categorie onderverdeeld op basis van transmissie. Dit wordt verplicht op de frame gemarkeerd. Een gebruiker van uw bedrukte zonnebril geeft veel om de bescherming tegen de zon. Wanneer u dus kiest voor een zonnebril die weinig bescherming biedt tegen de zon zal de gebruiker deze waarschijnlijk minder gaan gebruiken, dit leidt tot een lagere ROI.
 
• De juiste kleurencombinatie doet wonderen
 
Een zonnebril die een leuke kleurencombinatie heeft wordt snel al geaccepteerd en leuk ervaren door de gebruiker. Bij een zonnebril kan zomaar een gewaagde kleurencombinatie tot een hoge ROI leiden. Tegenwoordig is de zonnebril een echte modeaccessoire geworden en daar woorden gewaagde kleuren ook niet meer ontweken. 
 
•De bedrukte zonnebril moet functioneel zijn
Een zonnebril bedrukken kent vele eisen maar de voornaamste is natuurlijk de functionaliteit. Hier wordt er gedoeld op wie uw doelgroep is en welke zonnebril voor deze doelgroep het beste is. Bent u bijvoorbeeld een wielervereniging dan kunt u het beste een sportbril laten bedrukken. Voor een organisator van festivals kunt u waarschijnlijk helemaal niks met een sportbril en kunt u het beste kiezen voor een zonnebril die in de mode is. 
 
De juiste service. Goede kwaliteit. Laagste prijs. Snelst geleverd. Gegarandeerd.
 
 
Onze top 5 bedrukte zonnebrillen
 
Om u toch een beetje op weg te helpen hebben wij voor u onze top 5 best verkochte zonnebrillen op een rij gezet. Hier zit geen sportzonnebril bij. Klik hier voor het bedrukken van sportzonnebrillen.
1.Xaloc zonnebril bedrukken
 
De Xaloc zonnebril is een zonnebril met een heel specifieke en opvallende bedrukking. Deze zonnebril kunt u namelijk laten bedrukken op het glas. Dit betekent dat u uw boodschap heel overduidelijk kunt laten zien. Wij willen u echter wel erop attenderen dat u wel kiest voor een leuke bedrukking. De drager van de bedrukte zonnebril moet de zonnebril natuurlijk wel willen dragen. 
bedrukte zonnebrillen
 
2.Sun Ray zonnebrillen bedrukken
 
De Sun Ray zonnebril een hele stijlvolle zonnebril die goed als modeaccessoire gebruikt kan worden. Sun Ray kent buiten de gewone zonnebril ook nog andere soorten zonnebrillen. Naast de gewone zonnebril zijn er ook nog de Crystal en opvouwbare zonnebril van Sun Ray. Dit is een categorie 3 bescherming zonnebril tegen de Europese norm.
zonnebrillen bedrukken
3.Malter zonnebril bedrukken
 
De Malter zonnebril is een goedkopere zonnebril dan de Xaloc. Ook deze zonnebril kunt u bedrukken op het glas. Wanneer u kiest voor het goedkoop bedrukken van uw zonnebril dan kunt u kiezen voor het bedrukken van de Malter zonnebril.
bedrukte zonnebril
4.Kleurrijke zonnebrillen bedrukken
 
De kleurrijke zonnebrillen kennen verschillende kleurencombinaties. Hierdoor vindt u de juiste zonnebrilkleuren die passen bij uw organisatie. Als u wilt dat uw zonnebril opvalt kunt u kiezen voor het bedrukken van de kleurrijke zonnebrillen
bedrukte zonnebrillen
5.California zonnebril bedrukken
 
De California zonnebril is een zonnebril die laat zien dat een juiste gewaagde kleurencombinatie toch kan leiden tot een mooie zonnebril. Het bedrukken van een California zonnebril is daarbij nog goedkoop en u krijgt gegarandeerd een hoge ROI met deze opvallende zonnebril.
zonnebril bedrukken

Op een mooie zonnige dag gingen wij een terrasje pikken, dit doen wel eens vaker. Dat is heerlijk om te doen ’s middags een lekker pilsje  pakken terwijl volop de zon schijnt. Dan zet ik lekker mijn zonnebril op en gaan wij genieten van het heerlijk weer. En overal waar ik kijk zie ik de mensen hun zonnebril op zetten van jong  tot oud maakt niet uit. Dat moet ook wel want het is fijn als de zon schijnt maar het is niet fijn als de zon de hele tijd in je ogen schijnt. Dat gaat al heel snel irriteren. Dus smeer ik mij zelf goed in met zonnebrandolie  en zet snel mijn zonnebril op. Ik heb er een met goede glazen. Je hebt ook zonnebrillen waarbij de glazen niet heel veel zon tegen houd.

Zo’n zonnebril heb ik zelf ook gehad maar die heb ik snel vervangen door een andere zonnebril.  De oude heb ik op marktplaats gezet en heb ik voor een paar euro’s nog kunnen verkopen gelukkig. De nieuwe zonnebril heb ik nu een paar maandjes en bevalt prima meer als dat zelf. Het bevalt super goed. Er komt geen zon meer doorheen. Het zijn donkeren glazen. Deze zonnebril was natuurlijk wel een stuk duurder dan die ik eerst had. Maar nu heb ik ook een vele beter en kan ik er weer tegen aan. Nu als ik op het terras zit hoef ik niet met mijn ogen te gaan knijpen omdat ik er anders misschien toch last van kan hebben en nu kan ik er echt van genieten.  Ik heb nu ook geen last meer van hoofdpijn, dus het zijn 2 vliegen in 1 klap en mijn zonnebril ziet er een heel stuk mooier en moderner uit en ik heb geen last meer van de zon. Wat wil je nog meer?

Gastenboek bruiloft 

Je trouwdag, misschien wel de mooiste dag van je leven, een dag die je niet snel zult vergeten! Maar weet jij aan het einde van de avond nog wie je allemaal een handje hebt gegeven? En wat ze je eigenlijk hebben toegewenst? Laat dat niet alleen bij een leuke herinneringen blijven, maar ga voor een mooi tastbaar aandenken. Zo kan je je gasten de wens op laten schrijven in een gastenboek. Zo kunnen jullie alle mooie wensen nalezen. Zo heb je niet alleen een fotoboek maar ook een tastbaar aandenken door middel van een gastenboek.

Een origineel bruiloft gastenboek?
Bij een gastenboek denk je misschien aan zo'n standaard, saai gastenboek. Dat is verleden tijd! Bij ons vindt je de hipste, leukste en origineelste gastenboeken voor je bruiloft. Zo kun je uit bijvoorbeeld Chic & Shabby, Advice gastenboek, Vintage romance gastenboek, een vintage gastenboek, just married, chic boutique en nog veel meer. Bekijk op onze site het complete assortiment en kies het gastenboek in de stijl van jullie bruiloft.

Fingerprint gastenboek
Je hebt het vast wel eens gezien op internet. Het is hip om een fingerprint gastenboek te maken op jullie bruiloft. Zo kan je iedere gast zijn vingerafdruk op een vel. Elke vingerafdrukken vormen met elkaar een boom vol mooie wensen.

Op de site vind je vind je niet alleen die saaie bruiloft decoratie. Er is een groot aanbod hippe decoratie voor je bruiloft. Je kan een thema of stijl kiezen voor het gehele bruiloft, maar ook meerdere leuke stijlen combineren.

Alternatief gastenboek
Wanneer je zoekt naar een origineel alternatief voor een gastenboek dan kunnen wij je van Weddingdeco.nl goed helpen. Zo hebben wij beschrijfbare stenen waarop jullie gasten een boodschap kunnen achterlaten. Ook hebben we verschillende wensbomen. Dit is een ware eyecatcher tijden je bruiloft. De gasten kunnen hun wensen dan aan een kaartje ophangen in de boom.

 

 

 

 

 

 

 

 

Bruidsmode & Avondkleding
Unique Bridal te Den Haag ontwerpt en vervaardigt bruidsmode en avondkleding op haar eigen unieke manier. Bij ons is het mogelijk om uw eigen ontwerp te laten vervaardigen of samen met onze ontwerpster een jurk te ontwerpen. Ook kunt u kiezen uit een van de bestaande ontwerpen uit onze collecties. Bruidsmode ontwerper Shahla Poorsobhan is de drijvende kracht achter Unique Bridal en zij is al jaren actief in de bruidsmode wereld.

 

Collectie trouwjurken 2015
Naast onze bruidscouture hebben wij ook trouwjurken van collecties van internationaal bekende bruidsmode ontwerpers. Wij hebben de nieuwste collectie van o.a. Rosa Clara, Atelier Aimee, La Sposa, I love Nicole, Mori Lee, Madeline Gardner, Ronald Joyce en Victoria Jane. Onze heren trouwmode bestaat uit herenpakken en trouwpakken van de Wilvorst collectie en de Masterhand collectie.

 

Een trouwjurk kopen
Het is een absolute aanrader om langs te komen om diverse trouwjurken of avondjurken te passen. Dit in combinatie met een goed gesprek waarin een vakvrouw u van diverse adviezen en ideeën kan voorzien zou in ieder geval een fijne ervaring moeten zijn.


You’re unique, so why not a Unique dress! 
Bent u graag de enige met een uniek kledingstuk? Wilt u graag maatwerk of iets bijzonders? Bent u zwanger en heeft uw trouwjurk net iets meer aandacht nodig? Heeft u een plus size trouwjurk nodig? Of ga je trouwen met je vriendin en willen jullie bijpassende outfits? Dan moet u zeker bij het Unique Bridal in Den Haag langs komen.

You’re unique, so why not a Unique dress!

 

Maak vandaag nog een afspraak of neem contact met ons op voor meer informatie.

De kerst en Nieuwjaarsperiode. Tijd van gezellig samenzijn met je familie en geliefde. Waar je wensen en cadeautjes met elkaar deelt bij een goed glas glühwein.  Waar je lekker gezellig en warm bij elkaar kruipt. En waarom zou je de kerstsfeer dan ook niet meenemen naar de slaapkamer? Jezelf eens mooi opmaken in een kerstlingerie setje, kerstpakje of een rood kerstjurkje. Je partner zal het onmiddellijk goedkeuren om jouw als cadeautje te mogen uitpakken. Vele fabrikanten maken zelfs speciale ontwerpen voor de kerstperiode.

 

Lingerie:

Als je binnen de kerstsfeer wilt blijven dan heb je geluk. De combinatie van een leuk setje met rode en witte kleuren met wat ruches of kant afgewerkt met een kerstmuts kan al voldoende zijn. Je blijft binnen het thema, het is snel en simpel maar toch mooi. Het aanbod blijft niet enkel beperkt tot een beha setje maar je hebt ook kerst topjes, body’s, kousen,… Een beetje Moulin Rouge glamour onder je feestjurk geeft je net dat tikkeltje meer tijdens de feestdagen.

 

Jurkje of kostuum:

Als je het een stapje verder wilt brengen kan je eerder opteren voor een jurkje of een kostuum. De jurkjes zijn wat braver en frivoler en gebruiken een combinatie van rood en wit gecombineerd met enkele bont of kant details. Een jurkje is perfect om eerst naar een feestje mee te gaan om vervolgens het feestje thuis verder te zetten. Binnen de pakjes of kostuums ben je veel vrijer. Je kan hier kiezen uit een heel groot aanbod van figuren die van dicht of ver te maken hebben met kerst. Van een sexy elf tot een uitdagende kerstvrouw.

 

 

Bij Tolajo.be vindt je een heel uitgebreid aanbod van sexy lingerie en uitdagende pakjes. Dit allemaal tegen heel aantrekkelijke prijzen. En vandaag besteld is morgen op de post, discreet en snel. Koop in vertrouwen bij Tolajo.be en verleng de romantiek van aan de feesttafel ook naar de slaapkamer.