Quickpost

Over QuickpostWil je iets delen met de rest van Nederland? Een interessant item, promotie of persbericht? Met quickpost kun je zonder registratie en gratis (anoniem) artikels en posts plaatsen.

Voorwaarden

VoorwaardenEen artikel dient uniek en goed Nederlands geschreven te zijn, minstens 125 woorden en één uitgaande link bevatten.  18+ en casino gerelateerde items zijn verboden!

Plaatsing

Artikel plaatsingLet op! Ingezonden artikelen worden handmatig beoordeeld en binnen 48 uur geplaatst. Achteraf wijzigen van een artikel is niet mogelijk!

De pen en het papier, leren schrijven en klaslokalen? Zien we dit allemaal nog terug in het onderwijs over 50 jaar?

Nu al word zien we steeds meer digitalisering binnen het onderwijs, schrijven word meer een kunst vorm dan een nodige skill en Ipad onderwijs is ook al niet ongewoon. Het is dus realistisch om te denken dat we steeds meer naar een digitaal systeem gaan van onderwijs.

Online onderwijs

Wat houd online onderwijs eigenlijk in? En wat zijn de mogelijkheden. Eigenlijk ontelbaar, denk aan MOOCS, het gebruik van online lesmethodes in de klas, maar ook het volgen van volledige opleidingen, cursussen of masters die digitaal worden aangeboden. Het is daarmee dan ook direct een vorm van thuisstudie geworden.

Steeds meer onderwijsinstellingen ontwikkelen ook digitale programma's zodat je dus eigenlijk waar je ook bent ter wereld van hun onderwijs gebruik kunt maken. Zo kun je dus aan top universiteiten studeren waar je ook bent. 

Meer informatie over online onderwijs en thuisstudies vind je ook via www.onlineuni.nl

 

Ontwikkelingen

De ontwikkelingen voor online onderwijs staan nog in de kinderschoenen en ieder jaar worden er dan ook flinken stappen vooruit gezet. Sommige concepten krijgen veel media aandacht en andere sterven een stille dood. Uiteindelijk zal dit naar alle waarschijnlijkheid leiden tot een mix van educatie die ten goede komt van de studenten waarbij ze meer controlen krijgen op hun eigen leertraject en waarbij ze deze flexibeler kunnen gaan invullen.

Een voorbeeld van een nieuwe ontwikkeling in samenwerking met G.E.T. International en scholen is dat deze laatste de mogelijkheid ontwikkelen om huidige studenten die een gedeelte van hun studie of hun stage in het buitenland volgen op locatie hun vakken en competenties voor de opleiding op locatie kunnen volgen en daar ook de mogelijkheid krijgen om hun gemiste examens of laatste studie punten alsnog te halen zonder naar de school af te reizen door vormen van digitale supervisie. 

 

De toekomst zal uitwijzen hoe het er precies uit gaat zien, maar internet en digitalisering zullen grote invloed hebben op de toekomst van het onderwijs. 

 

 

Voordelen magazijnstellingen van FGN Magazijnsystemen

FGN Magazijnstellingen staat voor u klaar om een uitgebreid advies voor u op te stellen en is uw partner op het gebied van magazijninrichting.Wij zijn dagelijks bezig met de beste oplossingen en hoge kwaliteit magazijnsystemen en magazijnstellingen. 

Ons verkoopkantoor, gezeten in Vuren, beschikt over zeer geavanceerde programmatuur waardoor wij uw engineering- en offerte aanvragen snel kunnen beantwoorden.  beschikt over zeer geavanceerde programmatuur waardoor wij uw offerte- en engineering aanvragen snel kunnen beantwoorden. Tevens wordt de projectbegeleiding, montage en planning, opslag en voorraadbeheer, after sales en BMWT-keuringen gecoördineerd vanuit ons kantoor in Vuren.

Door onze efficiënte manier van werken zijn we in staat magazijnstellingen te leveren tegen zeer concurrerende tarieven.

Magazijninrichting van A tot Z

Of u nu op zoek bent naar een complete geautomatiseerde magazijninrichting of naar een simpele- statische magazijnstelling, FGN Magazijnsystemen staat klaar om u van dienst te zijn. Ook als u een specifieke opdracht heeft en een systeem op maat wenst helpen onze ervaren adviseurs u graag verder.

Greep uit onze producten:

  • Palletopslagsystemen

  • Verdiepingsvloeren

  • Legbordstellingen

  • Bakschapstellingen

  • Draagarmstellingen

  • Geautomatiseerde opslagsystemen

  • Verrijdbare opslagsystemen

  • Verticale- en roterende opslagsystemen

  • Logistieke automatisering

  • Logistieke beheersystemen

Contact met FGN Magazijnsystemen

Wij nodigen u van harte uit om persoonlijk kennis te maken voor vrijblijvende informatie of advies. Bel ons gerust op het nummer 0183 - 745 050 of klik op de onderstaande button om een contactaanvraag te doen.

Bodemverontreiniging

 

Wat is bodemverontreiniging eigenlijk? De term bodemverontreiniging wordt gebruikt als er op onnatuurlijke wijze stoffen of materialen in de bodem of het grondwater terecht zijn gekomen. Wanneer deze stoffen in een te hoge concentratie aanwezig zijn en dus schadelijk zijn voor de mens en/of het milieu wordt er gesproken over bodemverontreiniging.

 

Werkzaamheden bij bodemverontreiniging
Bodemverontreiniging kom in allerlei vormen voor. Om te zorgen dat de werkzaamheden veilig gebeuren moet de bodemverontreiniging goed in beeld worden gebracht. 
1. Oorzaak vaststellen
Als eerst wordt er onderzocht of en wat voor bodemverontreiniging het is en wat er de oorzaak van kan zijn. Vaak is de bodemverontreiniging ontstaan door bedrijfsactiviteiten zoals autosloperijen, chemische wasserijen of verffabrieken die met chemische stoffen of zwarte metalen werken. Landbouwbedrijven kunnen ook voor bodemverontreiniging zorgen door bestrijdingsmiddelen en meststoffen.

2. Plan opstellen om de bodemverontreiniging op te lossen
Nadat de mogelijke oorzaak bekend is, moet de bodemverontreiniging in kaart worden gebracht met een verkennend bodemonderzoek. Daarvoor wordt een boorplan gemaakt, dat in overleg met alle partijen die betrokken zijn (bevoegd gezag, eigenaren enz.) wordt uitgevoerd

3. Uitvoeren van de taken
Wanneer het boorplan is opgesteld en al het veldwerk is voorbereidt dan kan het bodemonderzoek worden uitgevoerd. Het is van groot belang dat dit zo zorgvuldig mogelijk wordt uitgevoerd zodat tijd en kosten beperkt kunnen worden.

 

Bodemverontreiniging bij VanderHelm
Wij van VanderHelm zijn een geschikte partij voor u als het om het verwijderen van bodemverontreiniging gaat. De offerte met boorplan kunt u al een paar dagen na aanvraag verwachten. Het boorplan wordt opgesteld na bestudering van de historische gegevens van de locatie. VanderHelm probeert binnen een week te starten met de opdracht. Wij hiertoe instaat doordat we een flexibele planning hebben en ongeveer 10 gecertificeerde veldwerkers in dienst hebben. Na het uitvoeren van het veldwerk kunt u zonder onvoorziene omstandigheden de bevinden en de rapportage met betrikking tot bodemverontreiniging binnen 4 weken verwachten. Wij betrekken u ten tijden van de het proces zoveel mogelijk en informeren wij u in de tussen tijd over de resultaten.

Nederland is natuurlijk een prachtig land maar soms ben je toe aan een nieuwe start, of het nu op persoonlijk of professioneel vlak is. In 2006 ben ik met mijn ouders naar Frankrijk vertrokken om hier een nieuw leven op te bouwen. Ondertussen heb ik mijn studie hier in Frankrijk gedaan en hebben mijn ouders al meerdere bedrijven opgericht. Dankzij de vele ervaringen (goed en slecht) die wij hier hebben opgedaan, of dit nu school, werk of privé gerelateerd is, kunnen wij nu mensen helpen die ook besluiten de grote stap te maken en te emigreren naar Frankrijk. 

Veel Nederlanders in Frankrijk besluiten een eigen bedrijf op te richten, en dit is niet altijd even makkelijk, vooral wanneer je de taal niet perfect kent. Het is daarom erg handig om iemand te hebben die je hierbij kan helpen; je uit kan leggen hoe het in Frankrijk werkt, teksten vertalen en schrijven, tips geven etc... Graag helpen wij je om een nieuw bedrijf op te richten in Frankrijk, maar ook met je vragen over Franse instanties etc. Op onze website vindt je veel gratis informatie en bieden wij ook enkele diensten aan.

Voordat je besluit naar Frankrijk te verhuizen is het belangrijk om eerst een gebied uit te zoeken waar je nieuwe bedrijf succes kan hebben, een winkel op het platte land waar maar 3 huizen te vinden zijn op 10km afstand heeft weinig zin; echter kan een gîte of B&B hier wel succes hebben aangezien veel vakantiegangers juist rust zoeken. Denk ook goed na op wat voor publiek je je gaat richten; ga je iets met toeristen doen of juist met de plaatselijke bewoners?

Wees niet bang om deze toch wel grote stap in je leven te zetten, het leven in Frankrijk heeft natuurlijk ook zijn moeilijke momenten maar verder zul je hier enorm van de cultuur en omgeving genieten! 

In 2013 is er nieuwe regelgeving vastgesteld waardoor het niet meer mogelijk is om een aflossingsvrije hypotheek af te sluiten. Echter de bestaande aflossingsvrije hypotheken hoeven niet te worden omgezet. Een aflossingsvrije hypotheek heeft natuurlijk als voordeel dat u maximale renteaftrek heeft. Wilt u die behouden dan zou de hypotheek enkel omgezet kunnen worden naar een lineaire of annuiteiten hypotheek, waarbij de maandlasten fors stijgen.

Is het nu dan niet meer mogelijk om uw hypotheek over te sluiten? Het is zeer zeker nog wel mogelijk om een aflossingsvrije hypotheek over te sluiten. U kunt echter niet over een extra te lenen bedrag een aflossingsvrije hypotheek aangaan. Voor dat extra te lenen deel zal een andere hypotheekvorm gekozen dienen te worden, waarbij voor dat deel een aflossing in 30 jaar gaat plaatsvinden.

Het is dan ook altijd verstandig om de kosten goed door te laten rekenen. Er zijn diverse kosten waar u rekening mee dient te houden:

Bij het oversluiten krijgt u te maken met verschillende kosten. U start met een advies gesprek. De kosten van dit gesprek dienen voortaan bij u in rekening te worden gebracht. Wanneer u besluit daadwerkelijk de hypotheek te oversluiten zijn er nog andere kosten waar u rekening mee dient te houden:

Boeteclausule

Kijkt u in uw huidige hypotheekovereenkomst na of er een zogenaamde boete clausule is opgenomen. Deze boete clausule geeft aan of en hoeveel het bedrag is dat u moet betalen op het moment dat u uw hypotheek vroegtijdig aflost. De boeteclausule is afhankelijk van de hoogte van de huidige hypotheek, het restant aan looptijd, het renteverschl, het aflossingsvrije percentage, de berekeningsmethode en eventuele aanvullende voorwaarden.

De boete clausule is door de banken opgenomen om eventueel mis te lopen inkomsten te compenseren. U bent namelijk een contract met de bank aangegaan, waarbij zij bepaalde inkomsten verkregen. Op het moment dat u het contract verbreekt, zullen zij deze gemiste inkomsten bij u gaan derven.

Taxatierapport

In veel gevallen zal er een taxatierapport opgemaakt dienen te worden, zodat de huidige waarde van uw huis wordt vastgesteld. De bank zal dit vragen wanneer u geen recent taxatierapport van uw huis heeft. Neem deze kosten ook mee in uw berekingen. 

Notaris

Ook de notaris zal voor het opstellen van de nieuwe hypotheek overeenkomst kosten berekenen.

Afsluitprovisie en advieskosten
Advieskosten dienen voortaan apart betaald te worden. En wellicht moet u ook een afsluitprovisie betalen. Houdt daar bij het vaststellen van uw berekeningen rekening mee.

Looptijd

De overheid heeft vastgesteld dat u maximaal 30 jaar uw hypotheekrente mag aftrekken. Kijk dus goed naar de looptijd van de nieuwe hypotheek. Is de totale lengte van de hypotheek langer dan 30 jaar, dan betekent dat dus dat u van een deel van de rentekosten geen belastingvoordeel meer heeft. Zorg dus dat u in dat geval uw termijn aanpast, of de extra kosten meeneemt in uw berekeningen.

Rentekorting

Krijgt u bij uw nieuwe aanbieder rentekorting, dat wil zeggen gedurende een korte tijd een lagere rente, dan kan het zo zijn dat na verloop van tijd de rente veel hoger komt te liggen, dan waar u nu rekening mee houdt. Daardoor kan het overstapvoordeel minder bedragen, dan waar u nu rekening mee houdt. 

Extra aflossingen

Het verschil (hoogte nieuwe hypotheek - hoogte oude hypotheek)wat u maandelijks in 30 jaar aflost! Een hypotheek is een complexe materie. Laat u dus altijd goed adviseren.