Quickpost

Over QuickpostWil je iets delen met de rest van Nederland? Een interessant item, promotie of persbericht? Met quickpost kun je zonder registratie en gratis (anoniem) artikels en posts plaatsen.

Voorwaarden

VoorwaardenEen artikel dient uniek en goed Nederlands geschreven te zijn, minstens 125 woorden en één uitgaande link bevatten.  18+ en casino gerelateerde items zijn verboden!

Plaatsing

Artikel plaatsingLet op! Ingezonden artikelen worden handmatig beoordeeld en binnen 48 uur geplaatst. Achteraf wijzigen van een artikel is niet mogelijk!

Een geur is heel persoonlijk tenminste dat is mijn mening. Ik had eens een geur die ik zelf heel lekker vond. Ik dacht mijn favoriete luchtje te hebben gevonden. Ik zei inderdaad dacht want inmiddels gebruik ik de geur niet meer omdat ik er een ander gevoel bij heb inmiddels. Gevoel is misschien niet het juiste woord maar meer een associatie met de geur. Ik ben namelijke en liefhebber van parfum en koop ook graag een lekkere dames parfum. Ook merkte ik op dat ik er een sport van ging maken om de parfums die mijn collega's of vriendinnen droegen.

Mijn beste vriendin droeg altijd Georgio Beverly Hills. Zij was er helemaal weg van maar ik vond deze niet prettig bij mijzelf. Ik had veel gemeen met haar maar had ook duidelijk een andere smaak. Een persoonlijke keuze vind ik parfum. Daarbij ook hoe jij een geur ervaart heeft met je persoonlijke smaak en geur pupillen te maken. En natuurlijk hoe jij je voelt bij een geur. Ik vind dat een geur je zelfverzekerd moet laten voelen en niet het idee moet geven dat je raar ruikt.

Zorg dat je waar krijgt voor je geld

Sommige nep-geuren vervliegen snel en anderen gaan stinken en dat is dus zonde van je geld. Bij lekker geurtje heb je de keuze uit vele lekkere geurtjes en is er voor elke vrouw de juiste parfum in elke prijsklasse. Surf dus snel naar lekker geurtje en vind je eigen lekkere geurtje. Damesparfum kopen voor iemand anders dan jezelf kopen kan moeilijk zijn maar kun je ook zien als iemand een compliment geven. Jij wil dat iemand zichzelf even verwent met een lekker luchtje. Maar om even terug te komen op mijn voormalig favoriete luchtje die geur was voor mij een tijdje Poeme van lancome.

Een vrij sterke bloemige geur die echt een ruimte vult. Hij was ook vrij zwaar mijn collegas konden altijd aan de geur ruiken dat ik er ook was. Ik hield van die geur. Totdat ik erachter kwam dat de vrouw van de plaatselijke buurtsuper een vrouw van dik in de zestig opeens ook dezelfde lucht ging dragen. Ik was ineens zat van die geur. Mijn gevoel bij het parfum werd ineens van geweldig naar een oude wijven geur. Dat wou ik niet.

Erg vervelend als je afval hebt dat niet in de container past. Als daar sprake van is dan heb je met zogenaamd grofvuil te maken. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een omgelegde boom, een oude kast of een groot bed dat je niet meer nodig hebt. Allemaal voorbeelden van grofvuil. 

In de meeste steden kun je grofvuil zelf wegbrengen of laten ophalen. Dit laten ophalen is meestal gratis, maar vaak heb je wel te maken met een limiet of een maximaal aantal keren dat je het laat ophalen. Je snapt natuurlijk wel dat je niet elke week een lading grofvuil kunt laten ophalen. Ook in Haarlem kun je te maken hebben met grofvuil. Grofvuil Haarlem is voor de inwoners van de stad Haarlem bedoelt. Succes met het wegwerken van uw grofvuil.

 

Het zuiden van Nederland, ben je er weleens geweest? Een stad als Eindhoven bijvoorbeeld heeft enorm veel te bieden. Wat dacht je van het prachtige centrum waar je uren rond kunt kijken. Vooral om te shoppen is Eindhoven een ideale stad. Honderden verschillende winkels kun je vinden in het centrum. Lange winkelstraten, maar ook indoor winkelcentra. Zelfs als het regent kun je dus lekker winkelen zonder stress.


Naast het winkelen zijn er ook nog andere zaken die Eindhoven te bieden heeft. Zo kun je bijvoorbeeld een bezoek brengen aan de bibliotheek Eindhoven, een plek met duizenden boeken in diverse categorieën. Als je van boeken en van lezen houd dan is de bieb in Eindhoven echt een plek waar je een keer een bezoekje aan moet brengen. Heel veel plezier toegewenst!

 

De winkels zijn op steeds meer plaatsen in Nederland ook op zondag open. Er is blijkbaar een behoefte ontstaan in onze maatschappij waarbij winkelen op zondag noodzakelijk wordt. 6 dagen per week winkelen blijkt niet voldoende te zijn, een 7e dag moet er dus ook bij. In steeds meer gemeenten gebeurd dit ook. Zo ook in Groningen bijvoorbeeld. Er zijn daar geregeld koopzondagen zodat je kunt gaan winkelen. Tijdens zo'n koopzondag Groningen kun je in het grootste gedeelte van de winkels terecht. Er zullen altijd winkels zijn die niet opengaan natuurlijk. Dit kan bijvoorbeeld vanuit een geloofsovertuiging zijn, of vanwege personeel dat niet op zondag wil werken. Als je naar een specifieke winkel wilt op zondag, dan kun je het beste informeren bij de betreffende winkel of ze wel echt geopend zijn. Voor een dichte deur komen te staan is natuurlijk vervelend.

De man van tegenwoordig ziet er steeds beter uit. Zeker in vergelijking tot pakweg tien jaar geleden toen nog lacherig werd gedaan over gezichtcrèmepjes en antiwallencrèmes. Dat ziet er nu wel heel anders uit met megareclamecampagnes die zich op mannen richten. Maar niet alleen gebruiken steeds meer mannen een specifiek afgestemd cosmeticaproduct. Zoals altijd maken kleren de man. Laten we dus even een kijkje nemen wat de herenmode trends 2012 voor winter en herfst zijn. 

Op de Milan Fashion Week werden de nieuwste modellen een poosje geleden vertoond. Voor de herfst en winter 2012/2013 zagen we een aantal verrassende trends naar voren komen. Skinny broeken hebben we tot onze verbazing iets minder vaak gezien. Misschien maar goed ook, want de meeste mannen waren er toch niet echt een fan van. Veels te strak. Nee, comfort is dit keer het toverwoord. Daarom op de Milan Fashion Week broeken en jasjes die wat losser zaten. Heerlijk die nonchalante look.

Lekker netjes

Qua stijl mag het allemaal wat netter. Colberts, sjaals en kleuren richting donkerbruin/roodbruin en alles in het midden hiervan zoals caramel. Ook veel knitwear als sweaters en truien vielen ons op. Vooral de kwalitatief goed ‘geknoopte’ vestjes waren erg mooi om te zien. In de winkels hebben de eerste exemplaren van dit soort truien en vesten hun entree al gemaakt. Bijvoorbeeld bij de winkelketen the Sting, waar diverse merken deze mode op de voet gevolgd hebben. Maar we vergeten ook zeker de jeans niet te noemen, want jeans raken nooit uit de mode. Je kunt niet genoeg jeans hebben.

Jack and Jones

is een populair merk voor heren. Nee, zij waren niet aanwezig in Milaan, maar bij het bespreken van trends kun je eigenlijk niet om Jack and Jones heen. Dit Scandinavische merk is erg populair onder mannen, omdat ze heel subtiel nieuwe trends weten om te vormen tot draagbare items. Voor het gros van de mannen hoeft het allemaal niet zo trendy te zijn namelijk. Als het maar mooi valt, lekker zit en goed oogt. Jack and Jones heeft hier een hele filosofie voor bedacht, met vier lijnen binnen het merk die allemaal een andere uitstraling hebben. Allemaal bedoelt voor een andere type man, want ja…niemand is hetzelfde natuurlijk. 

Jack and Jones 2012/2013 laat dan ook een aantal verrassende items zien. Zomerjassen die op een bijzondere manier dichtgeknoopt kunnen worden, veel zwart en grijstinten en natuurlijk vergeten we de jeans niet te noemen. Jack and Jones jeans zijn wellicht wel het meest geliefde item onder mannen. Ze zitten goed en de wassingen zijn iedere keer weer anders, zodat er genoeg te kiezen valt.

Uiterlijk

We zien op straat al een tijdje kortgeknipte kopjes met een grote kuif. Die look blijft staan. Want ook in Milaan kwamen we veel kuifjes tegen. Een flinke pot gel of haarlak zijn de juiste items om aan te schaffen, tenminste als je haar het nog aan kan. Toch niks voor jou? Ga dan helemaal kaal. Het staat sexy, wild en mannelijk. De goede combinatie om een juiste indruk achter te laten bij iedereen. Mannen mak-up is helemaal passé. Jean Paul Gaultier heeft het een paar jaar geleden geprobeerd aan de man te brengen, maar is hem niet gelukt. Ook Biotherm kwam met een lijn heren make-up, maar sloeg niet in als een bom. Vandaar dat het uit de schappen gehaald is. Tenminste, dat denken we, want we komen het bij parfumerieën niet meer tegen. Puur natuur is toch mooier vinden wij. Een puistje hier en daar hoort gewoon bij de man. Niets mis mee.

Laarzen

Laarzen gaan we in het modebeeld van aankomende herfst en winter heel veel zien. Laarzen in standaardkleuren als zwart en bruin, maar hier en daar zul je ook een man in knalrood of blauw zien lopen. Erg gedurfd, maar met een goede broek en sweater erboven, kan het ook erg goed in de smaak vallen. Of we de Uggs ook weer terug gaan zien? Waarschijnlijk als de eerste sneeuwvlokjes vallen, maar op zich is de Ugg-trend wel een beetje op z’n retour.