Quickpost

Over QuickpostWil je iets delen met de rest van Nederland? Een interessant item, promotie of persbericht? Met quickpost kun je zonder registratie en gratis (anoniem) artikels en posts plaatsen.

Voorwaarden

VoorwaardenEen artikel dient uniek en goed Nederlands geschreven te zijn, minstens 125 woorden en één uitgaande link bevatten.  18+ en casino gerelateerde items zijn verboden!

Plaatsing

Artikel plaatsingLet op! Ingezonden artikelen worden handmatig beoordeeld en binnen 48 uur geplaatst. Achteraf wijzigen van een artikel is niet mogelijk!

Koopzondag Groningen

De winkels zijn op steeds meer plaatsen in Nederland ook op zondag open. Er is blijkbaar een behoefte ontstaan in onze maatschappij waarbij winkelen op zondag noodzakelijk wordt. 6 dagen per week winkelen blijkt niet voldoende te zijn, een 7e dag moet er dus ook bij. In steeds meer gemeenten gebeurd dit ook. Zo ook in Groningen bijvoorbeeld. Er zijn daar geregeld koopzondagen zodat je kunt gaan winkelen. Tijdens zo'n koopzondag Groningen kun je in het grootste gedeelte van de winkels terecht. Er zullen altijd winkels zijn die niet opengaan natuurlijk. Dit kan bijvoorbeeld vanuit een geloofsovertuiging zijn, of vanwege personeel dat niet op zondag wil werken. Als je naar een specifieke winkel wilt op zondag, dan kun je het beste informeren bij de betreffende winkel of ze wel echt geopend zijn. Voor een dichte deur komen te staan is natuurlijk vervelend.