Quickpost

Over QuickpostWil je iets delen met de rest van Nederland? Een interessant item, promotie of persbericht? Met quickpost kun je zonder registratie en gratis (anoniem) artikels en posts plaatsen.

Voorwaarden

VoorwaardenEen artikel dient uniek en goed Nederlands geschreven te zijn, minstens 125 woorden en één uitgaande link bevatten.  18+ en casino gerelateerde items zijn verboden!

Plaatsing

Artikel plaatsingLet op! Ingezonden artikelen worden handmatig beoordeeld en binnen 48 uur geplaatst. Achteraf wijzigen van een artikel is niet mogelijk!

First Quality Computerhulp

First Quality Computerhulp Computer problemen zijn altijd vervelend.
Tegenwoordig wil iedereen dat zijn computer zo goed en zo snel mogelijk werkt en problemen zouden nooit mogen voorkomen. Bij First Quality Computerhulp willen wij jouw computer problemen zo snel mogelijk oplossen. Wij snappen het belang van een goedwerkende computer en zullen er daarom altijd voor zorgen dat er zo snel mogelijk een Expert is die jou kan helpen met al je computer problemen. Natuurlijk zijn bepaalde problemen niet te voorkomen, speciaal daarvoor hebben wij verschillende pakketten. Hiermee kan jouw probleem zo snel mogelijk opgelost worden. Onze Experts lossen niet alleen je probleem op, maar kunnen er ook voor zorgen dat jij dit in het vervolg zelf kunt. Echte Computerhulp! Zo leer je bij elke afspraak steeds wat meer over je computer. Naast hulp aan huis hebben wij ook hulp op afstand. Met hulp op afstand kunnen de meeste computer problemen op een snelle manier worden opgelost. Zo zit je nooit lang met een niet werkende computer.

Binnen 8 uur uw computer weer werkend zonder problemen met First Quality Computerhulp.

Bel: 06-47426490 of stuur ons een email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Onze prijzen zijn € 12,50 per 15min zonder abonnement

Abonnementen vanaf € 4,95 per maand waarbij u recht heeft op

 

  • Hulp binnen 8 uur na aanmelding
  • backup van uw systeem
  • onderhoud aan het systeem
  • hulp op afstand
  • hulp aan huis.
  • Korting tot wel 50% op het uurtarief