Quickpost

Over QuickpostWil je iets delen met de rest van Nederland? Een interessant item, promotie of persbericht? Met quickpost kun je zonder registratie en gratis (anoniem) artikels en posts plaatsen.

Voorwaarden

VoorwaardenEen artikel dient uniek en goed Nederlands geschreven te zijn, minstens 125 woorden en één uitgaande link bevatten.  18+ en casino gerelateerde items zijn verboden!

Plaatsing

Artikel plaatsingLet op! Ingezonden artikelen worden handmatig beoordeeld en binnen 48 uur geplaatst. Achteraf wijzigen van een artikel is niet mogelijk!

Een authentiek vakantiehuis in Zuid-Limburg

Er zijn vele verblijfsmogelijkheden in het mooiste stuk van Nederland. Kiest u voor een authentiek Zuid-Limburgs vakantiehuis in Gulpen het Mergelhuis (6 pers.), dan beschikt u over een origineel, authentiek vakantiehuis voor max. 6 personen. Het biedt u een ruime, sfeervol ingerichte woonruimte met eethoek en open haard en uitzicht op de Gulperberg. U heeft een eigen, omheinde tuin met privé barbecue en terras. Op loopafstand zijn er de supermarkten, zoals de Plus en de Aldi, winkels (blokker, Hem, Kruidvat, terrasje, eetcafés en restaurantjes. Het vakantieverblijf is een typisch mergelhuis met draagbalken en vakwerk in de woonkamer. Gulpen zelf ligt centraal in het Heuvelland ten opzichte van vele mooie steden (Maastricht, Aken, Luik) en toeristische attracties (drielandenpunt te Vaals, grotten en pretpark de Valkenier in Valkenburg, Kerkrade (GaiaZoo, Mondo Verde). En Gulpen zelf biedt u het subtropisch zwemparadijs Mosaqua, de klimhal Rocca, fietsverhuur, enz.